Маленька перемога…

Сьогодні стало відомо, що за участі Insidernews одну з голів гідри корупції та зловживань почали «рубати» правоохоронці.

До Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань внесена інформація про початок провадження, «щодо розкрадання бюджетних коштів службовими особами ТОВ за попередньою змовою з службовими особами Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. засл. проф. М.С. Бокаріуса» Міністерства юстиції України».

Під час моніторингу ЗМІ співробітниками поліції була помічена наша публікація, та за її змістом порушено кримінальне провадження. Поки що розслідувати справу будуть за статтею 191 Кримінального Кодексу України. Ця стаття передбачає покарання за привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем. Максимальне покарання за частиною 3 цієї сатті може бути до 5 років позбавлення волі.

Від редакції виносимо подяку Міністру юстиції України Д.Л. Малюська за проявлену громадянську позицію, та велика подяка співробітникам правоохоронних органів, які почали працювати над документальною перевіркою викладених фактів в матеріалі журналістів.

На останнє треба додати кілька фотографій з будівництва «лабораторії ДНК»…

Загрузка…