Що робити з тими хто викриває корупцію?

Все дуже просто, їх треба позбавити не тільки засобів існування, їх треба усунути від інформації, та просто продовжити свою кримінальну діяльність яку вже ніхто не може витягнути на світ божий.

Саме таким чином вирішив вчинити директор інституту ім. Бокаріуса. Він просто на постійній основі залишає на роботі власних посіпак, або просто лизунів власної д…и. За весь час свого перебування на посаді директора О. Клюєв звільнив більшу частину керівників лабораторій. Людей чиєю працею власне й становився інститут провідною установою з експертизи в Україні. За часів його правління всі начальники лабораторій, якщо не йшли за власним бажанням на пенсію, або на іншу роботу, були звільнені чи погодилися замружити очі на знищення наукового надбання працівників.

Таким чином в Полтаві на своєму робочому місці була поновлена співробітниця місцевого філіалу інституту. За власні гріхи О. Клюєв вирішив підставити керівника відділу кадрів та юриста, мовляв це вони не вірно зробили приказ на звільнення.

Зараз після викриття чергових злочинних схем з власного збагачення, або прикриття власної недолугості О. Клюєв намагається закрити двері інституту для Нурмагомедова Вадима Саідовича.

Саме ця людина прийшла за наказом виконуючого обв’язки директора інституту щоб навести лад з неконтрольованим будівництвом, зловживаннями при закупівлі матеріалів та основних засобів. Ми вже писали, що з першого дня як О. Клюєв повернувся з лікарняного, для В.  Нурмагомедова зачинилися двері інституту. О. Клюєв наказав усно для охоронців не пускати його на територію установи. Зараз вже навіть пропуск на ім’я Вадима Саідовича анульовано. Все для того щоб ця людина більше не могла навіть подивиться в документи. Все для того, щоб цей чоловік не дізнався що в бухгалтерії з’явилися нові папірці прикриваючи дупу пана директора.

Не пам’ятає О. Клюєв, що папір все стерпить, але голого короля в штанці не одягне.

Пане Міністр просимо вас відреагувати на докладну записку та наш матеріал

Загрузка…