Реконструкція чи де б ще скомуніздити в військовий час?

Знову почнемо про Обласну Клінічну Лікарню, Департамент охорони здоров’я та керівництво ОВА. В першу чергу про плани, далі цитата: «Щоб існуюче приймально-діагностичне відділення обласної лікарні відповідало стандартам і вимогам, про які йдеться у постанові Кабміну, за дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова було ухвалено рішення провести реконструкцію приміщень медзакладу.»

Серед чиновників які прибули до ОКЛ подивитись на те що вони будуть реконструювати, дивним чином виявилися М. Харнам та Ж. Овчарова. Перший це заступник голови ОВА з будівництва та реконструкції, ми про нього писали у зв’язку з ремонтом даху в ХМАПО. Друга це один з наших улюблених персонажів, заступниця директора Департаменту охорони здоров’я ОВА. Про неї ми теж багато писали, в тому числі й про те скільки відкатів вона отримає, а потім частину віднесе на гору.

Про пана М. Харнама теж писали, як він передає підряди на виконання робіт пов’язаним з ним фірмам. Скільки осідає в його кишені це просто питання до правоохоронців. Чи може знов: «Хто ж його посадить. Він же кам’яній».

Ці дві персони оглянули приміщення приймального відділення ОКЛ та прийшли до висновку, що саме їх потрібно ремонтувати, бо вони не задовго до широкомасштабного вторгнення були відремонтовані. Не смішно? Так! Саме відремонтовані приміщення потрібно ремонтувати, бо саме приймальне відділення це обличчя лікарні. Потім можна лікувати хоч у свинарнику, адже у більшості випадків ні яка комісія далі не піде. До речі в обласний лікарні дуже багато приміщень де ще не ступала нога ремонтника. Є навіть ціли відділення де не було ремонту або реконструкції майже з проголошення незалежності держави.

Ось так Жанна Овчарова разом зі своїми покровителями виконує реформування та перебудову в медичній галузі Харківщини. Нагадаємо, що для декого вона сама є покровителем, наприклад, начмед ОКЛ Р. Врагов.

При проведенні розслідування того що коїться в обласний медицині виявилось, що попередньо ми помилялись. Сумніви були й раніше, але… Жанна Овчарова не стоїть на вершині «харчової піраміди». В нас є дані, та документи, які поки що неможливо публікувати з поважних причин. Жанна Овчарова лише та сама ланка яку можна побачити. До неї збігаються всі фінансові потоки з місць та далі вони йдуть на гору. Таке собі озеро Байкал, до якого впадає безліч річок, а витікає лише одна. Над Ж. Овчаровою стоять досить могутні сили яким вона тільки відносить левову частку «прибутку», але ж і їй самій трошки перепадає.

В першу чергу слід назвати керівництво ОВА (там своя каса та розподіл). Потім йде апарат обласної ради (там теж своя делюга серед нардепів та керівників). За ними в черзі стоять люди які виконують обв’язки «смотрящих» за медициною в області та регіоні.

Зараз потрібно змінити обличчя тих чиновників які вже дуже очевидно замазались в багнюкі, які видні не озброєним оком. Причому міняти треба так, щоб нові обличчя не були пов’язані з Р. Яровим, О. Синєгубовим, О. Каратумановим, Т. Єгоровою-Луценко, В. Ковальською…

Матеріал підготовлено за допомогою сервісу YouControl.

Загрузка…