Харків святкує Новорічні свята

Про те, як Харків підготувався до різдвяного періоду і де можна відпочити жителям нашого міста.

Самая большая Елка в Украине 2017, Харьков

Зимові свята привітали Харків у своєму найкращому вигляді: сніжні, сонячні, морозні. Все місто так і надихаю людей виходити на вулиці і гуляти його вулицями. Втім не можна обійти місць у Харкові де можна не тільки гарно прогулятися, а ще і непогано розважитись!

Глінтвейн, атракціони, шашлики, медовуха  — оминути площу Свободи у ці святкові дні просто неможливо. Аромати, радісний гамір людей біля прилавків та багато іншого створюють справжнє невеличке містечко в центрі Харкова, у якому при бажанні можна відвідати дім Діда Мороза, покататися на ковзанах або на справжній кареті! Єдине, що треба — поспішати, адже черги на площі фактично не припиняються. Все це дарує відчуття свята навіть у будні дні.

Не меншим колоритом може похизуватися в Центральний Парк ім. Горького, у центрі якого, якраз навпроти Оглядового кола, розташувалася Різдвяна Ярмарка. Солодощі різних видів форм і смаків, вже чекають на дітвору. Все це доповнюють постійні вистави, конкурси і звісно традиційні відвідини хатини Діда Мороза, за якою ще довго стоятиме черга. Найближче святкування приурочене до Різдва Христового і розпочнеться о 13:00 біля головної сцени цієї суботи. Можливо у Парку Горького не так людно, як у центрі, натомість це місце підкорить вас своєю невимушеністю.

Очевидно, харків’янам є де провести свій вільний час із задоволенням та користю цієї зими. Єдине питання: як Дід Мороз встигає бути водночас в обох місцях одразу?

Загрузка…