Харківська «Свобода» переобрала керівні органи місцевого осередку партії

10 грудня 2016 року в Харкові відбулась обласна конференція Всеукраїнського об'єднання "Свобода", яку було приурочено до 25-річчя об'єднання.

ВО "Свобода", Харків, 10.12.2016 звітно-виборча конференція
фото: Insider News

У заході взяв участь Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок. Учасники конференції переобрали Ігоря Швайку головою Харківської обласної організації ВО «Свобода». Також партійні активісти затвердили склад обласного комітету Харківської «Свободи».

Зокрема, до обласного комітету Харківської «Свободи» увійшли: Юрій Нехода — заступник голови Харківської обласної організації ВО «Свобода» з загальних питань, керівник секрітаріяту, Олексій Миргородський — заступник голови з воєнних питань; Кирило Лукашов — заступник голови з питань зв’язків із громадськістю; Євген Олійник — заступник голови з питань політичної освіти; Олег Дебелий — голова економічної ради Харківської «Свободи», очільник міського свободівського осередку; Олександр Ґава — заступник голови з питань національної пам’яти та співпраці з громадськими організаціями; Володимир Ковтунов — заступник голови з питань партійної дисципліни; Артем Сухін — заступник голови з питань молодіжної політики; Марія Шапошнікова — голова харківського осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина». Головою контрольно-ревізійної комісії Харківської «Свободи» обрано Олександру Мосенцову.

Голова Всеукраїнського об’єднання ВО «Свобода» Олег Тягнибок у своєму зверненні до харківських свободівців зазначив:

«Шановне товариство, приємно бути разом, брати участь у роботі обласної конференції Харківської «Свободи». Ми чи не єдина реальна політична сила, що представлена в парламенті та на всій політичній мапі Україні, яка творить велику політику, маючи на меті розбудову сильної та заможної України. 25 років незалежности нашої держави показали, що немає иншої політичної сили, окрім «Свободи», яка б стояла на націєзахисних позиціях. Це єдина світоглядова партія, яка крок за кроком виконує постулати своєї Програми захисту українців і яка за ці чверть століття набула потужної розгалуженої мережі. Основні постулати діяльности українських соціяльних націоналістів задля спільної мети з розбудови України є наступні: внутрішня партійна мобілізація і збільшення наших рядів; проведення ідеологічної роботи; партійна дисципліна. Ми є ті, хто потрібен Україні. І ми існуватимемо ще 25, іще 50, іще 100 років — доти, доки будемо потрібні українській нації та Українській державі».

Загрузка…