ЄС підтримує Юлію Світличну в роботі по впровадженню реформ

Голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі відзначив успіхи Харківської області в реалізації реформ.

фото інтернет

Під час спільного брифінгу з головою ХОДА Юлією Світличною посол Євросоюзу Хюг Мінгареллі наголосив, що реформи, які реалізуються сьогодні в Харковській області йдуть дуже добре, навіть за наявністю дуже складних обставин.

-Харківська область є одним із найбільш динамічних регіонів в Україні. Тут надзвичайний науковий потенціал, хороші промислові передумови, у вас є прекрасні політичні. Ми, Європейський Союз, хочемо допомогти пані губернатору в її зусиллях. Ви можете розраховувати на підтримку ЄС, — відзначив відзначив Хюґ Мінґареллі.

Також, голова Представництва ЄС в Україні наголосив на тому, що Європейський Союз продовжуватиме реалізацію на території Харківської області ряду програм щодо допомоги малому та середньому бізнесу, розбудови первинної ланки медицини, сфери надання адміністративних послуг, надання допомоги об’єднаним територіальним громадам тощо.

-Хочемо підвищити кількість нашої допомоги, яку ми надаємо вищій школі. З цією метою краще використовуватимемо можливості різних програм, зокрема Еразмус+ та Горизонт-2020, — відмітив посол ЄС.

Хюґ Мінґареллі заключив, що є великий об’єм роботи для реацізації ряду програм з якими Європейський Союз має намір допомогти пані губернатору та адміністрації підвищити рівень життя громадян.

Загрузка…