Чемпіонат Європи з боксу повернув Харків у весну 2014 року

Чемпіонат Європи з боксу не тільки повернув Харків у весну 2014 року, коли проросійські сили намагались розколоти Україну, а й показав результат саботажу національно-патріотичного виховання посадовими особами харківської влади

Чемпіонат Європи з боксу повернув Харків у весну 2014 року
фото Insidernews

Четвертий день Чемпіонату Європи з боксу в Харкові розпочався із зустрічі дворазового чемпіона України Назара Куротчина (категорія до 49 кг) з представником Азербайджану. Бій розпочався зі спурту суперника українського боксера, але у подальшому вирівнявся і проходив з перемінним успіхом для обох спортсменів. Роздільним рішенням суддів перемогу отримав наш дворазовий чемпіон України і, тим самим, вийшов у ? фінала чемпіонату. Глядачі перемогу українського боксера зустріли поодинокими оплесками.

На противагу пасивної підтримки українських боксерів в Україні, а саме в Харкові, бої русскіх боксерів супроводжуються скандуванням „Россія” і бурхливими оплесками… В основному таку підтримку надають молоді люди і діти, які, очевидно, відвідують секції боксу в Харкові. Не хватає лише російських прапорів і плакатів „Путін пріді” та георгіївських стрічок на грудях прихильників Русского міра.

В ці ж дні в зоні АТО загинуло два українські воїни, поранено та травмовано 16 бійців.

Про що свідчить цей рецидив любові до русского міра? Не можна сказати, що русскіє боксери показували якісь надзвичайні технічні досягнення. Боксери ніякі.

Це свідчить про інше. Це свідчить про те, що на четвертому році війни, яку розв’язала Російська Федерація проти України, вся та так звана діяльність Мінмолодьспорту, Міносвіти, місцевої влади Харкова з національно-патріотичного виховання – є лише імітація діяльності, або ж, якщо більш точно, саботаж.

Можливо повинно було б сказати своє слово Харківський Євромайдан та інші патріотичні організації, але у перших розвилась метанойя, а у других – гомофобія…

Проте, ми поздовляємо нашого, українського боксера з перемогою і додаємо світлини з цього бою.

Андрій Безуглий

Загрузка…