Корупціонер?! Ні, просто тумбочка для грошей одна…

Таке правило поставив собі голова об’єднаної Малоданілівської територіальної громади Олександр Олександрович Гололобов. А як ще розуміти те що відбувається в громаді?!

Але почнемо по порядку. Дев’ять  років минуло с того часу коли на вибори голови селищної ради  висунувся пан Олександр. Ну тоді він ще не був паном, а так собі паночком, якому дехто дуже впливовий в політичних колах розчистив весь передвиборний ландшафт. Так зачистив, що в громаді не було з кого вибирати – був один «технічний кандидат». А тут молодий, красивий, гарно говорить, ще гарніше обіцяє… Коротше кажучи – вибрали.

І почали в громаді трапляться для когось дуже, а комусь і не зовсім дивні речі. Наприклад, з бюджету виділені кошти на заміну асфальтобетонного покриття на вулиці. І йде новесенький асфальт з початку вулиці і аж до… самого повороту. Там не видно, за поворотом, там асфальт скінчився. Бетон теж зник, а ями збільшилися.

Потім трапилася ще більш цікава річ. На реконструкцію та переобладнання школи в громаді знов таки виділені кошти в тому числі й з державного та обласного бюджетів. Як то кажуть гроші не маленькі. Що там відбулося під час ремонту, реконструкції ще не зовсім відомо, бо триває слідство по факту розкрадання бюджетних грошей. Але, є малесеньке але. Під час пошуку зниклих коштів, правоохоронці провели обшуки й в приміщеннях де мешкає Олександр Олександрович. Та раптом в тумбочці знайшли десятки тисяч євро, доларів та й наших рідних гривень.

Поки одна дуже впливова людина робила все щоб потихеньку «порішати», в Малий Данилівці вирішили побудувати очисні споруди. Бо неможна допускати щоб фекальні води текли по ярах та дренажних канавах в річку Лопань. Пройшов час… Як зрозуміли читачі, ніяких очисних не з’явилося. Зате під час нового обшуку (пошуку) у пана О. Гололобова, нова слідча група знайшла в тій самій тумбочці десятки тисяч євро, доларів, гривень. Попередні «денежные знаки», вилучені під час обшуку, не повертали, тому теплиться думка, що це вже були «очисні споруди». Що вони чистили в тумбочці невідомо, але відомо, що пан Олександр Олександрович став фігурантом ще одного розслідування.

Нажаль фото не передає сморід…
Ось так це виглядає ближче

Все це трапилось ще до широкомасштабного вторгнення росії до України. Ну трапилось то й трапилось. Тече лайно до річки, тече воно по ярах, десь навіть озера з лайна утворилися. Річка в місті Харкові служить місцем відпочинку для багатьох містян… Ну хто з харків’ян не бував в «Аркаді»? Повз пляжі якої тече розбавлене лайно Малої Данілівки…

Якщо поважний читач ви думаєте, що тільки два провадження торкаються діяльності місцевої влади, то ви глибоко помиляєтесь. «Гарні» люди завжди знайдуть як заробити на чужий біді. Наприклад, ведеться кримінальне провадження по фактах торгівлі в місцевих магазинах їжею з гуманітарних наборів. Точніш тим, що не попало до наборів, але було привезено до громади в якості гуманітарної допомоги.

Місцеві жителі кажуть, що перші набори були з цілими тушками курей. Потім стали давати тільки гомілки, а десь в гаражах варили тушонку, курячу тушонку, з тих «запчастин» які осталися після видалення гомілок.

Вийшло таке собі невеличке оповідання про те як Голохвастов, пардон, Гололобов собі на життя заробляв. Про те звідки він такий з’явився, та як він такий юний став головою великої громади ми з’ясуємо в наступному матеріалі. Далі буде.

Загрузка…