Лудоманка з Черкащини розвела підприємців на півмільйона «для АТО».

Захоплення гральними автоматами може посприяти вашій зустрічі з СБУ.

фото интернет

У цьому нещодавно переконалася шахрайка з Черкащини. За даними СБУ у 2016 році нею було зареєстровано фіктивний благодійний фонд. Діяльність організації полягала у видурюванні грошей з довірливих промислових підприємців з багатьох регіонів України. Шахрайка телефоном пропонувала їм долучитися до фінансової підтримки воїнам АТО, пенсіонерам, інвалідам та соціально незахищеним дітям.

Черкащанка не завжди представлялася головою свого «фонду». Жертви шахрайства мали справу з «помічницею депутатів» та «працівницею ОДА». Загалом жінці вдалося «розвести» своїх співрозмовників на 500 000 гривень. За що її й було затримано на рідній Черкащині у місті Сміла.

Нажаль подібні випадки не рідкість. Дивує навіть не безпринципність зловмисниці, а те, куди пішли видурені гроші. Усю чималу суму вона програла на у гральних салонах. Схоже, цього разу на «розвод» потрапила сама шахрайка.

На разі триває досудове слідство. Судячи з усього за любов до азарту та непорядність жінці доведеться відповідати перед законом.

Загрузка…