Що буде з ПриватБанком через 5 років?

Новий очільник ПриватБанку Петро Крумханзл має намір перетворити фінансову установу на одну з провідних не тільки в Україні, але й в Європі. Про це пише видання «Слово і Діло».

фото інтернет

Під час брифінгу за участю Міністра фінансів України, нового та колишнього глав правління банку, Петро Крумханзл зазначив, що головна мета його роботи – зробити ПриватБанк найбільш інноваційним в Європі. Окрім того, в першочергових планах нового очільника банку стоїть аудит всіх процесів, що відбуваються у фінансовій установі.

-Є питання, які стосуються операційної діяльності банку, наприклад, питання кібербезпеки. Це питання для всіх банків і корпорацій в світі. Я впевнений, що ми зможемо протягом цього року зробити банк не тільки найкращим в Україні, а й в Європі, — розповів П. Крумханзл в ході брифінгу.

В свою чергу, Олександр Данилюк, Міністр фінансів України зазначив, що протягом п’яти років держава вийде з капіталу націоналізованого ПриватБанку. Після стабілізації роботи банку, в планах повністю передати його в приватний сектор.

Загрузка…