У Харкові та області ліквідують побічні ефекти зимової краси

фото интернет

Харківську область накрило пухнастою сніжною ковдрою. Воно й не дивно – на календарі дев’яте січня. Та зимова краса не найкраща картинка коли ти дивишся на неї з вікна машини. Особливо, якщо вона буксує через снігові замети. Або ще гірше, йде в занос через ожеледицю. Тому дорожні служби Харкова та області прийняли відповідні заходи.

Служба автомобільних доріг звітує, що наслідки негоди ліквідували 142 одиниці техніки. На боротьбу з ожеледицею було використано 545 м3 піщано-соляної суміші та 4 тони технічної солі. Як наслідок, вже на 10-у ранку (снігопад почався о 3:00) усі автомобільні дороги загального користування державного значення стали повністю придатними для проїзду.

У самому обласному центрі теж спрацювали оперативно. Було використано 134 одиниці спецтехніки. КП «Доррембуд» кинуло на очистку міста 90 спецавтомобілів. Також міська влада приділила особливу увагу очистці харківських парків. Майже півтисячі робітників та 50 одиниць техніки працювали, аби містяни могли прогулятися зимовим парком. Та для того, щоб до того ж парку дійти 127 робітників розчищають пішохідні переходи.

Загрузка…