Вони будуть платити за ЖКХ?

На користь кого блокується законодавчий процес у Верховній Раді України

фото интернет

Сьогодні, 6 липня, ВРУ не змогла розпочати роботу через блокування трибуни депутатами від фракції «Батьківщина» і РПЛ.
Блокування законодавчого процесу в Україні під час війни, коли є нагальна потреба у прийнятті важливих законів, які потрібні для укріплення обороноздатності України, фракціями Ляшка і Тимошенко у Верховні Раді, як спосіб досягнення «їх» цілей, практика не нова. Питання тільки, яку мету переслідують ці дві фракції?
Лозунги дійсно у них «благостиві»: «знижте тарифи, бо одним людям платити нічим, а інші не будуть»… Виникає питання, а хто ж ці люди, які платити не будуть? Може, правда, і будуть, але не дуже цього хотять.
Зрозуміло, що ті сім’ї, у яких низькі доходи, не володіють віллами з басейнами і саунами, платити не будуть, оскільки можуть оформити субсидії. Хто ж тоді залишається?
5 хвилин рендом-пошуку в інтернеті за прізвищами, які знадувались на фейсбучному сайті Харківського Євромайдану, досить наочно показують, що платити прийдеться багато, субсидію не оформиш, а красиво жити хочеться.
Почнемо з відомого прізвища Добкін… Михайло Добкін. Мабуть всі знають це прізвище народного депутата.

фото интернет
фото интернет

« право собственности на жилые дома, которые расположены на участке в Тульском переулке: дом общей площадью 1137 квадратных метров, флигель площадью 128 квадратных метров и винный погреб площадью 195 квадратных метров. …участком и поместьем владеет кооператив матери Добкина. В декларации самого нардепа указана только квартира площадью 44 квадратных метра
Алла Александровська. Відома сепаратистка і головна комуністка Харкова і області.

фото insidernews
фото insidernews

«… її сину Олександру належать будинок площею 103,3 кв.м., цех площею 334,3 кв.м. (фото 4) та будинок буддільниці площею 91,8 кв.м. у селі Вільхівка, дачний будинок у Новому Мерчику Валківського району».
«…квартира у Києві площею 158,9 кв.м. (фото 5) записана на другого сина комуністки — Сергія Александровського».
Та й сама Алла не промах, якщо для обшуку її власної квартири слідчим, яких було більше десятка, знадобилось аж 4 години щоб провести обшук.
Прокурор Кулик. Військовий прокурор…

фото интернет
фото интернет

У кадрового прокурора Кулика 3 квартири в Києві, дві з них — 253 квм. і 152 кв.м. в одному з найдорожчих житлових центрів Києва.

«В августе 2014 года товарищ Кулик К.Г. получает в подарок от мамы-пенсионерки квартиру в суперэлитном комплексе Дипломат-холл по ул. Жилянская, 59 в центре Киева. Цена квадратного метра в этом доме доходит до 3000 долларов. Данная квартира числится под номером 1326, хотя к ней присоединена ещё и квартира под номером 1327, в которой прописана гражданка Нимець. Кроме того, на эту сожительницу Константина Кулика в июне того же года приобретается помещение под номером 1420, практически на крыше того же здания, которое сейчас находится в стадии реконструкции и образует второй уровень с квартирами 1326 и 1327.
Юрий Бойко. Народний депутат, член «Опозиційного блоку».

фото интернет
фото интернет

Він «… и его семья владеют двумя домами по 30 и 444,8 кв. м, и тремя квартирами – по 113, 226 и 220,3 кв. м. Земельных участков четыре – на общую площадь около 4 гектаров. Еще есть три гаража для двух автомобилей – Мерседеса GL4500 и ВАЗ-2101. Нардеп также имеет в собственности (или аренде) офис на 25,7 кв. м, где размещена общественная приемная.

Наталія Королевська…

фото интернет
фото интернет

Скандальна депутатка Наталія Королевська запевняє, що її брат, який був фігурою російської політики ,вже три роки займається у сусідній державі виключно бізнесом. Королевська розповіла, що стосунки з братом вона активно підтримує, однак на політичні теми вони не розмовляють, і зовсім недавно вона літала до Москви на ювілей до родича.
У користуванні Королевської, згідно з декларацією, є земельна ділянка площею 2045 кв. м, нерухоме майно площею 193,4 кв. м, а у власності нерухоме майно площею 545 кв. м.
У власності членів сім’ї екс-міністра соцполітики є земельна ділянка площею 3560 кв. м, житловий будинок площею 97,9 кв. м, квартири загальною площею 264,1 кв. м; 107,2 кв. м; 54 кв. м; 180,5 кв. м та інше нерухоме майно площею 193,4 кв. м.
Мітрополіт Онуфрій (Олег Легкий)

онуфрий харьковский

Родині митрополита Харківського та Богодухівського УПЦ Московського патріархату Онуфрія (Олега Легкого) належить три квартири в елітному жилому комплексі «Садова Гірка» в Харкові. Дві квартири площею 85 кв м й 163 кв м. оформлені на його матір – Олександру Легку, ще одна квартира площею 291 кв м записана на батька сановника – Володимира Легкого.
Список можна продовжувати прокурорами, суддями, депутатами всіх рівнів, прикордонниками, митниками, митарями, посадовцями санітарних служб, земельних ресурсів і т.д. і т.п., тобто, тих, хто має фіксовану заробітну плату. І тут виникає питання: з таким нерухомим майном звідки гроші? А ще додайте рухоме майно. Ввитрати на утримання і поїздки їхнього власного транспорту. До речі про транспорт. Даремно не включено в річні декларації кілометраж, який вони наїздили на рік… Витрати на паливо значно перевищать газові тарифи. Проте, про затрати на це всі мовчать.
І тут виникає ситуація, коли державний службовець, посадова особа отримує зарплату меншу, ніж треба сплачувати за утримання того майна, яке набули в попередні роки дикого корупційного раю. Продавати вілли з басейнами не хочеться… Їздити не велосипеді, теж…
Андрій Безуглий

Загрузка…