Харківська команда з футзалу стала чемпіоном України

фото інтернет

Збірна Каразінського університету з  футзалу в фінальному матчі перемогла давніх та принципових суперників з Сумського державного університету з рахунком 6:1. Голова ХОДА Юлія Світлична наголосила, що вперше за 17 років харківська команда стала найсильнішою серед студентів.

-Рідні стіни допомогли. Уболівальники — молодці. Хлопці надзвичайно продуктивно та яскраво зіграли фінал. Ми надзвичайно вдячні організаторам, які привезли на Харківщину «фінал чотирьох», та всім тим, хто допомагав хлопцям виграти, — зазначила керівник області.

Президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Іван Крулько зауважив, що харківська команда показала себе найсильнішою протягом усього ХVІІ Чемпіонату України з футзалу серед вишів.

-Я радий, що в Харкові зростає дуже сильна університетська футзальна команда. Думаю, тепер вони будуть кожного року фаворитами всеукраїнських змагань, — наголосив Іван Крулько. — Мало яке місто в Україні може похвалитися, що має такі умови для проведення змагань. Тут можна проводити все – чемпіонати України, чемпіонати Європи.

Також він повідомив, що разом з Юлією Світличною обговорили питання щодо звернення до організаторів Європейських ігор серед студентів, які цього року будуть проходити в Португалії, з пропозицією провести один з найближчих європейських турнірів чи інших змагань під егідою ФІСУ в Харкові.

Нагадаємо,  що «фінал чотирьох» стартував у Харкові 23 квітня. До складу команди ХНУ ім. В.Н. Каразіна входять студенти різних факультетів та курсів вишу – з 1 по 6-й.

Загрузка…