Харківська область — №1 в Україні за ремонтом доріг

Харківська область - №1 в Україні за ремонтом доріг

Наша область має найбільшу регіональну мережу доріг в Україні- 9 638 км. При цьому саме на Харківщині дороги ремонтують найшвидше, та що не менш приємно – найякісніше! Про це з гордістю заявив на своєму брифінгу заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

Також він надав данні за якими цього року нашій області було відновлено 202 км доріг державного значення. На 12 напрямках ремонтні роботи вже завершено. А на дорогахЧугуїв – Мілове (від Куп’янська до кордону з Луганською областю), Мерефа – Лозова – Павлоград (під’їзд до селища Краснопавлівка) та Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук (ділянка в Печенігах) роботи ще тривають. Так само як і на трьох з 80 об’єктів місцевого значення. А саме:Великий Бурлук – Григорівка – Обухівка – Дворічна, під’їзд до селища Рогань, дорога Харків – Липці – Борисівка.

Головна позитивна тенденція позитивна динаміка фінансування ремонту автошляхів на Харківщині Якщо у 2014 році на ремонт було виділено 134.2 мільйони гривень, то у 2018 – 2.5 мільярдів. Вадим Данієлян зазначає: якщо ця динаміка збережеться, то до 2021 року усі дороги області буде відремонтовано. І усі підстави для цього твердження є:

— Як тільки ми надсилаємо запит до центральної влади на збільшення фінансування ми його одразу отримуємо. Нам довіряють, бо знають: Харківська обласна влада робить все швидко та якісно.

Загрузка…