Ю. Світлична потребує звільнення голови областного управління Держпродспоживслужби

Голова Харківської області Юлія Світлична у відкритому зверненні потребує звільнення Олександра Тертишника. Публікуємо далі повний текст звернення голови ХОДА Ю. Світличної.

Ю. Світлична потребує звільнення голови областного управління Держпродспоживслужби
фото соц. сети

На цьому тижні правоохоронцями області за хабарництво був затриманий керівник підрозділу по боротьбі з корупцією обласного Управління Держпродспоживслужби. Саме цей відділ повинен був здійснювати антикорупційні заходи, але як виявилося, саме він і був організатором злочинних схем. Це обурює.
Обурює і те, що антикорупційні органи використовувалися для особистого збагачення.
І це вже не проблема окремої людини, це проблема системи управління всього цього територіального органу.
Впевнена, що слідчі дії на все дадуть відповіді.
Але те, що керівництво управління дискредитує зусилля влади та громадських організацій щодо боротьби з корупцією — це вже факт. Ганебний факт.

З цим миритися не маю жодного наміру.
Направляю листа до Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з вимогою негайно провести службове розслідування діяльності територіального органу у Харківській області та вношу пропозицію щодо звільнення керівника обласного управління.
Також прокурор області, керівники управлінь СБУ та поліції візьмуть під особистий контроль хід досудового розслідування, яке визначить усе коло причетних до корупції в цьому органі.

Безкарність породжує багато зла.
Корупцію потрібно знищувати. Саме знищувати.
І тільки так!

Загрузка…