На Харківщині почався масштабний ремонт доріг

фото інтернет

За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної дорожні бригади працюють майже в усіх районах. Про це повідомили у прес-центрі ХОДА.

Начальник управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігор Турченко розповів, що ямковий ремонт проводиться на дорогах, якими проходять маршрути рейсових автобусів, та під’їздах до лікарень.

-Роботи ведуться в Балаклійському районі (Андріївка, Курган, Мілове), Богодухівському (Богодухів, Павлівка, Гути), Великобурлуцькому (Аркушине, Яєчне), Зачепилівському (Зачепилівка, Рунівщина), Золочівському (Феськи), Краснокутському (Пархомівка), Ізюмському (Чорнобаївка), Куп’янському (Шипувате, Кіндрашівка), Борівському (Борова, Дружелюбівка), Кегичівському (Кегичівка, Крутоярівка), Сахновщинському (Сахновщина, Краснопавлівка). По Лозівському району працюємо у Катеринівці і по Близнюківському — у  Верхній Самарі, — розповів Ігор Турченко.

Також, цього тижня разом зі спеціалістами Харківського національного автомобільно-дорожнього університету було проведено обстеження мосту в Балаклійському районі, під час якого спорубу визнали аварійною. Ігор Турченко зазначив, що аварійність відразу ліквідували, але міст досі знаходиться в складному стані. За тиждень планується взятись до ремонту найбільш зруйнованих ділянок.

Загрузка…