У Куп’янську реконструюють будинок культури та ДЮСШ

фото інтернет

Під час робочої поїздки до Куп’янського району голова ХОДА Юлія Світлична оглянула результати ремонтних робіт будівлі місцевого РБК та внутрішніх приміщень ДЮСШ.

Оглянувши результати роботи будівельників керівник області відзначила, що настільки якісно та яскраво районний будинок культури в Куп’янську не виглядав ніколи,

-До ремонту підійшли комплексно – зроблено й фасад, і внутрішні роботи. Залишилося завершити деякі інженерні споруди, роботи в фойє та актовій залі. Наступного року також плануємо провести внутрішні роботи в окремих приміщеннях, щоб повністю завершити об’єкт до 2019 року, — сказала Юлія Світлична.

У районному будинку культури в Куп’янську проводять великі семінари, сесії та зустрічі. Глядацька зала будинку вміщає 300 глядачів. До 2015-го протягом 30 років у закладі не проводили жодних капітальних ремонтних робіт. Перші кошти на відновлення заклад отримав три роки тому —  завдяки сприянню ХОДА. За цей час у РБК провели комплекс ремонтних робіт. Тут капітально відремонтували покрівлю, замінили на енергозберігаючі 87 вікон, відремонтували глядацьку залу та фойє. Для оновлення зали закупають нові театральні крісла та меблі. Оновили останнім часом і матеріально-технічну базу закладу – для цього придбали театральні костюми, цифрову, відео- та музичну апаратуру.

Також Юлія Світлична перевірила хід ремонтних робіт у Куп’янському ДЮСШ та зазначила, що розвиток спортивної освіти є безумовним пріоритетом у Харківській області.

-До розвитку спортивної інфраструктури підходимо комплексно: будуємо фізкультурно-оздоровчі комплекси, проводимо ремонти в спортивних школах, поповнюємо інвентар тощо. Дитячо-юнацька спортивна школа в Куп’янську тривалий час не бачила ремонту. Роботи розпочали в 2016 році. Уже зараз маємо сучасний спортивний зал, де створені хороші умови для дітей, — наголосила голова ХОДА.

За останні два роки коштом обласного бюджету в Куп’янській ДЮСШ утеплили фасад та стіни й замінили на енергозберігаючі вікна та двері. У 2018-му розпочався процес ремонту у внутрішніх приміщеннях дитячої спортшколи. Далі планують замінити системи опалення, ремонт у залах боксу, тренажерному залі, підсобних приміщеннях та санвузлах.

Загрузка…