Ю.Світлична: «Для фінансової системи держави — це велика знахідка»

Голова ХОГА відрекомендувала нового керівника територіального управління Рахункової палати України.

фото інтернет

Голова Харківської області Юлія Світлична та заступник голови Рахункової палати України Олександр Яременко представили нового начальника теруправління по Харківській, Сумській та Полтавській областях. Відомство очолила Наталія Дузь, яка раніше була заступником директора Департаменту фінансів Харківської облдержадміністрації.

— Сьогодні обласна адміністрація втратила гарного фахівця, але для фінансової системи держави — це велика знахідка, — наголосила Юлія Світлична.

Також вона підкреслила, що діяльність Рахункової палати дуже значима в питанні забезпечення ефективного використання бюджетних коштів.

-Темпи соціально-економічного розвитку залежать від відповідальності кожної державної людини, а ефективність використання фінансів залежить від якісної роботи Рахункової палати та її територіального відділення, яке знаходиться в Харкові, але відповідає за три регіони – Полтавську, Сумську та Харківську області, — сказала керівник ХОДА.

Територіальне управління в харківській області є одним з кращих у структурі Рахункової палати України, яке довгий час залишалось без керівника, наголосив Олександр Яременко.

-Робота територіального управління, його колективу буде спрямована на виконання функцій державного фінансового аудиту. Зараз це питання збереження державних фінансових ресурсів є дуже актуальним, — підкреслила Наталія Дузь.

Представляючи Наталію Дузь підлеглим, Юлія Світлична охарактеризувала її як відповідальну, патріотичну, принципову та державницьку людину.

Загрузка…