Гравці «Металіст-1925» разом з губернатором відвідали поранених у шпиталі

Голова ХОДА та спортсмени привітали зі святом захисників України, які лікуються та проходять реабілітацію у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Українським військовим гості передали корисні дарунки й сувеніри з символікою «Металіста 1925» та побажали якнайскорішого одужання.

— Я сподіваюся, що ви відчуваєте, як кожен українець уболіває за наших, за Україну. Ми разом зі спортивною громадою вболіваємо за ваші перемоги на передовій. І, звичайно ж, тут, у тилу, кожен з нас кожного дня намагається зробити все, щоб Україна була сильною та міцною державою, яка цінує своїх громадян. Адже українець – це не прописка й не паспорт, це відчуття в душі. У всіх нас Україна в серці. І ми всі вам щиро дякуємо, — сказала Юлія Світлична українським військовим.

Серед тих, хто лікується зараз у шпиталі в Харкові, – 20-річний Олександр з Київської області. 10 вересня військовий потрапив під обстріл біля села Гнутове, осколками чоловіку поранило обличчя й плече.

— Я потрапив до шпиталю, звідти гелікоптером доправили сюди, зробили операцію, уже видужую, — розповів Олександр. — Потім поїду додому – в Київську область, на реабілітацію. Сьогодні було багато привітань: рідні дзвонили, дівчина привітала. Дуже приємно.

Вітаючи військових, футболісти ФК «Металіст 1925» запросили їх відвідати матчі команди в Харкові. Також харківська футбольна команда передала шпиталю сертифікат на нове аудіо- і відеообладнання.

Загрузка…