Світлична: органи прокуратури відіграють важливу роль у захисті прав і свобод громадян

Голова ХОДА привітала працівників прокуратури Харківщини з професійним святом

Світлична: органи прокуратури відіграють важливу роль у захисті прав і свобод громадян
фото интернет

Юлія Світлична разом із прокурором Харківської області, Юрієм Данильченком, взяла участь у заході з нагоди Дня працівника прокуратури України.

— На органи прокуратури покладається важлива роль у становленні України як правової держави, — наголосила керівник області, вітаючи працівників прокуратури. — На вас — велика відповідальність щодо захисту прав і свобод громадян та захисту інтересів держави – від злочинців, від корупційних дій, від усього того, що стримує українську державу на шляху до її розвитку.

Юлія Світлична відзначила, що процес реформування, який зараз проходить в органах прокуратури України, є випробуванням на фаховість та міцність для співробітників відомства.

— Я впевнена, що ви в будь-яких умовах здатні виконувати завдання держави. Харківська область завжди славилася своїм міцним характером. На нашу долю в останній час випадає велика кількість викликів, але ви гідно виконуєте всі завдання, які перед вами ставить ваше керівництво та керівництво держави. Я сподіваюсь, що такий темп, міцність та характер ви будете витримувати й у подальшому, — сказала голова ХОДА.

Вона передала окремі слова вдячності військовим прокурорам та ветеранам відомства.

Прокурор Харківської області, Юрій Данильченко, відзначив, що в ці дні виповнюється 5 років із початку реформи відомства.

— Я хочу привітати найбільш мужніх, стійких та відданих прокурорів. Адже якщо вже цілих 5 років ви виконуєте свої обов’язки, попри всі перепони та безпідставні докори громадськості, – ви найкращі, — звернувся до співробітників Юрій Данильченко. — Я вважаю, що нинішня українська прокуратура тримається на професіоналах, яких змушують приходити на роботу їх патріотизм та ентузіазм. Дякую кожному такому прокурору, слідчому, державному службовцю та щиро бажаю всім нам, щоб далі почався новий етап становлення нашого відомства. Не переставайте бути професіоналами, не полишайте свій шлях.

Юрій Данильченко передав співробітникам прокуратури Харківщини нагороди від Генеральної прокуратури України, іменні годинники та документи щодо передачі в квартир в службове користування. Юлія Світлична вручила кращим прокурорам регіону грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації.

Загрузка…