В Сумах пройшов турнір з більярду

В Сумах пройшов турнір з більярду
фото интернет

Позавчора, 10 серпня, у клубі «Піраміда» Спортивний Корпус Суми провів перший масштабний турнір з більярду за кубок спортивного корпусу.

Учасники змагалися в одному з різновидів більярда – вільна піраміда (американка), головною метою якої являється — раніше супротивника забити 8 шарів. Участь у турнірі взяло 23 гравці, серед яких як новачки так і професіонали.

— Ми хочемо, щоб більярд, як і інший вид спорту, набирав популярності у Сумах, тому плануємо провести ще не один такий турнір. Адже саме в процесі гри в більярд виробляється витримка, холоднокровність та терпіння. – зазначає Голова Спортивного корпусу Суми  Володимир Гордієнко

З кожним раундом учасників ставало все менше, а гра все – цікавіше. Запекла боротьба фіналу не залишила байдужим нікого. Кожен удар, кожен забитий шар змушував затамувати подих глядачів. Абсолютним переможцем став Кукса Вадим, друге місце посів Оксєненко Олексій, третє місце – Міщенко Вячеслав.

— Коли граєш є тільки ти та шар, який треба забити – розповідає учасник змагань Олексій. —  Від багатьох факторів залежить гарний удар: траєкторія, кий, стіл, сила удару, проте тренуючись починаєш розуміти, що і як

Переможці були нагороджені грамотами медалями та головним призом — кубком Спортивного корпусу.

Загрузка…