В Харкові молодь будуть навчати письменництву

Сьогодні стартує прийом заявок на другу Школу молодого письменника. Про програму та подробиці розповіли в прес-центрі “Status Quo”.

В Харкові молодь будуть навчати письменництву
фото Insidernews

Школа молодого письменника — проект, розроблений громадською організацією “Всеукраїнське студентське братство “Еліта Нації” та українським письменником Сергієм Жаданом. Нещодавно перша Школа молодого письменника завершилася презентацією збірки творів, авторами яких є самі учасники.

— Нам було дуже важливо, щоб для конкурсантів проект закінчився не просто теоретичними заняттями, а власною публікацією, яка для більшості з них є першою. Я думаю, що друга Школа буде не менш успішною, ніж перша, бо від останньої залишилися приємні враження. Багатьох учасників торішнього проекту можна зараз побачити на всіляких вечорах та акціях. Зараз ці молоді письменники вже входять в літературне та культурне життя Харкова, — каже Сергій Жадан.

За його словами, програма другої школи не буде відрізнятися від попередньої, оскільки вона отримала схвальні відгуки від учасників. Як і минулого разу, проект передбачає проведення різнопланових занять: майстер-класів, лекцій та тренінгів.

Учасниками Школи можуть стати діти та студенти віком від 10 до 22 років. Після проходження відбору, їх поділять на дві групи — молодшу (від 10 до 15 років) та старшу (від 16 до 22). Всі заняття проходитимуть на базі Харківського літературного музею, який є одним з партнерів проекту.

Загрузка…