На вимогу Ю.Світличної звільнено начальника ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області О. Тертишника

Голова ХОДА внесла пропозицію щодо зміни керівництва служби в Харківській області, яку підтримала Державна служба України.

фото інтернет

Юлія Світлична особисто звернулася до голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з вимогою провести службове розслідування діяльності територіального органу в Харківській області у відношенні керівника обласного управління.

-Керівництво управління Держпродспоживслужби в Харківській області дискредитує зусилля влади та громадських організацій щодо боротьби з корупцією. Це ганебний факт, — так керівник області зреагувала на затримання за підозрою в хабарництві керівника підрозділу щодо боротьби з корупцією обласного управління Держпродспоживслужби. — Саме цей відділ повинен був здійснювати антикорупційні заходи, але, як виявилося, саме він і був організатором злочинних схем. Це обурює. Обурює і те, що антикорупційні органи використовувалися для особистого збагачення. І це вже не проблема окремої людини, це проблема системи управління всього цього територіального органу.

Нагадаємо, що А.Кулькіна посадовця Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області викрили на хабарі. Завдяки інформації, яку надавав InsiderNews вдалося розворошити кримінальний клубок корупції в Харківському Головному управлінні Держпродспоживслужби. Правоохоронці затримали держслужбовця під час отримання хабара. Кримінальне провадження здійснюється за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

Загрузка…