«Поліцейський» пограбував чоловіка

Прокуратура довела у суді вину грабіжника, який, щоб пограбувати чоловіка, представився поліцейським.

фото інтернет

За словами керівника Харківської місцевої прокуратури №4 Володимира Купріянова, прокуратура довела у суді, що на початку березня 2016 року зловмисник спричинив тілесні ушкодження двом жінкам.

-Він прийшов у гості до друзів, які мешкали у приватному секторі. Розпочалася гучна гулянка. Через деякий час сусіди попросили компанію трошки заспокоїтися і вести себе тихіше. Та замість цього гість переліз через паркан і, застосовуючи фізичну силу, почав з’ясовувати стосунки з сусідками, — розповів В. Купріянов.

Інший злочин стався у січні 2017 року, на одній із зупинок громадського транспорту зловмисник представившись поліцейським, підійшов до чоловіка, який їхав з корпоративу з нагоди так званого Старого нового року та відійшов за зупинку справити природну потребу. Псевдополіцейський став вимагати пред’явити вміст кишень, після чого вихопив в постраждалого телефон, вдаривши його кулаком в обличчя та втік.

Московський районний суд м. Харкова визнав винним 37-річного неодноразово судимого харків’янина в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень, самовільному присвоєнні владних повноважень та грабежі (ч.ч. 1,2 ст. 125, ч. 1 ст. 353, ч. 2 ст. 186 КК України)., призначивши зловмиснику покарання у вигляді 4,5 років позбавлення волі.

Загрузка…